Teams

Teamsessies, off-sites en spreken

Je wilt het volledig potentieel uit je team halen. Een open dialoog over hoe jouw teamleden samenwerken en wat ieder van hen nodig heeft om zijn beste zelf te zijn in het team.

Ik breng in teams verbinding en vertrouwen, creëer een situatie waarin mensen zich durven uitspreken naar elkaar. Zo kan het onbespreekbare bespreekbaar worden.

Maak het onbespreekbare bespreekbaar.
Vind een nieuwe verbinding in jouw team.

Dit zijn een aantal van de bedrijven die ik heb geholpen om de verbinding in teams te versterken.

Wat anderen over mij zeggen.

Teamcoach Solar Boat Team Wereldkampioenschap 20/21

20 ambitieuze jongens en meiden.
8 verschillende studieachtergronden.
Één doel: het winnen van de Monaco open Sea class in de meest prestigieuze haven ter wereld. Met een boot die nooit eerder ontworpen is.

Dit team wilde de wereld laten zien wat er mogelijk is als je de uitdaging van verandering met elkaar aangaat.

Mijn rol als teamcoach.

Goede coaching begint met teamleden die open staan voor een eerlijk gesprek. Dat is heel dapper om te doen, want je stelt jezelf dan kwetsbaar op. Ik creëer een context waarin deze gesprekken kunnen plaatsvinden.

Het is belangrijk dat je als leider de nieuwe ideeën en perspectieven uit je team kunt horen. En dat teamleden de moed voelen om zich uit te spreken.

Ik coach de leider in zijn leiderschap, de individuen in hun eigen persoonlijk leiderschap en het team als geheel. Deze drie elementen hebben hun eigen interventies en dynamiek.

Mijn rol is om het beste uit een team te halen. Om ieder te helpen groeien en ontwikkelen. En ook ik stel me dan kwetsbaar op en leer veel. We are there together!

“We hebben als team grote stappen kunnen zetten en beter leren samenwerken. We wilde uniek zijn en onze droom najagen, door jou is dit gelukt! We zijn een sterk en hecht team geworden!”

Solar Boat Team 20/21, wereldkampioenschap Technische Universiteit Delft​

Samenwerken met mij?

Één sessie kan al transformatie in gang zetten. Ik vertel graag meer over de mogelijkheden.

Scroll naar boven