Retreat Persoonlijk Leiderschap

Zomer 2023

Je eigen kracht voelen en leven.

Deze diep transformerende week geeft je inzicht in wat jij echt wilt en brengt je in verbinding met je innerlijke wijsheid en kracht. Zo krijg je focus op jezelf, rust en helderheid. Niet kortstondig maar met langdurend effect.

 

Een oase van rust.

Ik ben op veel plekken overal ter wereld geweest, maar mijn favoriete meest mooie en unieke plek ligt dichtbij. Ik neem je mee naar de meest pure en luxe plek die ik ken, op een Grieks eiland, midden in de natuur. 

Zet je telefoon uit, laat de digitale wereld, je laptop en alle meetings achter je en stap in een oase van rust.

Wat gaat deze week jou brengen?

Deze week gaat je helpen om van het oude naar het nieuwe te gaan. De focus gedurende deze week ligt op jou, jouw pad, jouw leven. Rust, ruimte en helderheid, dat is het credo. Ik begeleid je om voor jezelf helder te krijgen wat het is wat jij echt wilt, wat jou diep van binnen drijft en hoe je dit gaat integreren in je leven.

Een week met alleen maar ruimte voor jezelf, op de meest prachtige en pure locatie. Waar je ondergedompeld wordt in ware luxe en nieuwe wijsheid. De zon zien we iedere ochtend opkomen, het zout van de nog warme zee laten we over ons heen spoelen en in de avond zetten we onze intenties tijdens de ondergaande zon.

Hoe zien de dagen eruit?

We brengen de dagen veelal door in stilte. Neem een heerlijke massage in de hamam en spa, doe een workout in het fitnesscentrum, lees een boek of schrijf aan het privé strand, maak een wandeling langs de kust of neem deel aan een yoga les, je bent hierin vrij. Ik begeleid je deze week op jouw journey, naar innerlijke rust en vooruitgang.

De individuele sessies, bieden helderheid op thema’s die voor jou nu spelen. Ik breng je in verbinding met wie je werkelijk bent, jouw kracht, jouw goud en wat jij nu nodig hebt om voor jezelf de overgang te maken van het oude naar het nieuwe, jouw pad naar het volgende niveau van jouw leven. 

De groepssessies zijn gefocust op jou als individu, hierin ben je in je eigen bubbel, niet gestoord door wat dan ook om je heen. Je gaat helder zien en voelen wat voor jou nu belangrijk is en hoe je dit gaat integreren in je werk en leven. De weg naar jouw authentieke, meest mooie zelf.

Kleinschalig, vrijheid in jouw doen en laten

De groep is klein, maximaal 5 personen. Of je nu ’s avonds graag alleen eet of juist samen met like minded deelnemers, jij mag kiezen. 

Samen creëren we een setting waar je dieper in jezelf kunt duiken, waar niemand zijn problemen gek of raar vind en waarin we met elkaar van het oude naar het nieuwe gaan. 

Een diep transformerende week

Je kunt je eigen kracht voelen, je weet wat er in je huist en je wilt dit nu ook gaan leven. Jouw leven, in lijn met wie je bent. Een diep transformerende week die je verlaat met een gevuld hart, helderheid en een duidelijke focus. Je ontvangt alle tools om dit nu ook echt dagelijks te gaan leven. Innerlijke rust en vooruitgang, op jouw eigen pad.  

De locatie: puur, natuur

De locatie bevindt zich op het privé strand. Je hebt je eigen luxe kamer waar je helemaal tot rust komt in je eigen hangmat, ligbed en zwembad. 

"Het retreat heeft mij meer gebracht dan ik had durven dromen."

Manager Kamer van Koophandel

Deelnemer Retreat 2021

Belangrijke informatie

De investering

De investering voor deze week bedraagt  2497,- incl. btw en excl. vlucht. 

De vluchtprijs is circa 275,- euro.

*Ben je ondernemer, dan zijn de kosten aftrekbaar. 
*Werk je in een corporate organisatie dan kun je je deelname intern overleggen en valt het programma onder ‘personal leadership development’. De genoemde prijs is dan excl. btw.

Wanneer?

Zomer 2023.

Wil je graag een keer mee? Neem contact met me op.

Yes, dit is voor mij.

Denk je nu, ja dit wil ik! En gaat er meteen een stem door je hoofd of je hier wel ruimte voor hebt, of dit wel past, kan en mag? Ik kan je hierin maar één advies geven, volg je hart.

Neem contact met me op, dan overleggen we samen en denk ik eerlijk met je mee of deze week nu bij je aansluit. Of meld je direct aan.

Testimonials.

Scroll naar boven